A pPirosszőlőhéj

Mi a szerepe a Homoktövislé kivonatban a pirosszőlő héjának, milyen irányba mozgatja el a hatékonyságát.

A pirosszőlőhéjkivonat egyaránt tartalmaz vízben és zsírban oldódó komponenseket, a pirosszőlőhéjkivonat áthatol a sejthártyán, és antioxidáns hatásait, így módon fejti ki. A pirosszőlőhéj egyike azon anyagoknak, amelyek még a vér-agy gáton is képesek áthatolni, ezáltal a szabadgyökök roncsoló hatásaitól képesek az agysejteket megvédeni.

A pirosszőlőhéj kivonat főbb előnye, hogy a szívinfarktus és a szélütés esélyét csökkenthető, azzal hogy a hajszálereket erősíti illetve a véráramlást fokozza. Ennek okn a pirosszőlőhéj nagyon jót tesz, a különböző érrendszeri megbetegedésekben, így érszűkület és visszértágulatban szenvedőknél.
A pirosszőlőhéj továbbá a cukorbetegség szövődményeként kialakult idegkárosodás tüneteit is enyhíti, a végtagokban érezhető bizsergő, zsibbadó érzést.

A pirosszőlőhéj kivonat a szembetegségek elkerülésében is szerepet kaphat. Az időskori vakság két leggyakoribb oka, a szürke hályog és a sárgafoltsorvadás ellen igen gyakran ajánlják. Állítólag még azok számára is hasznos, akik rendszeresen és sokat ülnek a számítógép képernyője előtt. Ezt igazolja azon kísérlet, amelynek során a számítógépet sokat használó alanyok szemgyulladása és kontraszlátó képessége jelentősen mértékben javult, a 60 napon át fogyasztott napi 300 mg pirosszőlőhéj kivonat következtében.
Számos orvos szerint a pirosszőlőhéj kivonatnak rákellenes hatásokkal is rendelkezik, csakúgy mint a szőlőmag őrlemény. Antioxidánsként a sejtek genetikai anyagát érő hatások ellen véd, amelyek a rák kialakulásában játszanak szerepet.

A pirosszőlőhéj kivonat a kötőszöveti betegségek, így például a reuma kezelésénél is hatásos lehet, mivel a bőrben lévő kollagént, védi és erősíti. A kivonatot a bőr rugalmasságát erősítését szolgáló kozmetikai krémek, is gyakran magukban foglalják.

A pirosszőlőhéj kivonat használatával egyes allergiás megbetegedések tünetei is csökkenthető, azáltal hogy az allergiás tüneteket okozó vegyületekre, így például a hisztamin termelődésére gálólag hat.
A pirosszőlőhéj kivonat az allergiás reakciók, illetve a menstruációs zavarral és fájdalommal járó endometriosos kialakulását okozó vegyületek, a prosztaglandinok termelődését is gátolja.
Betegség Táblázat
Kattintson ide, ha betegségek szerint csoportosítva szeretné átnézni a termékeket.
Termék Rendelés
Kattintson ide, ha döntött már a minőségi Táplálékkiegészítők mellett, és rendelne.

Vissza a Tetejére Megnézem az Árakat

 

 

Homoktövis lésűrítmény

Homoktövis Árak
Bio Homoktövis Bogyó Velő, 500 gramm 5.071 Ft
Bio Homoktövis Préslé Mézzel, 500 ml 3.071 Ft
Bio Homoktövis Héj-Mag Őrlemény, 200 g 3.071 Ft
Homoktövis Összehasonlítás

Vélemények Homoktövisről
Ha ide kattint, fogyasztói véleményeket olvashat az Homoktövis termékekről.

PayU Vásárlói tájékoztató


Személyes Átvétel bővebben »
2009 - 2018 © Minden jog fenntartva » Az oldalon lévő szövegek, képek és más tartalmak másolása jogi következményekkel jár.