Immunerősítés Homoktövissel

Az erős és ellenálló immunrendszer elérése Homoktövissel, a szabadgyökök és a mozgás, a táplálkozás hatásai.

A homoktövis fokozza az immunrendszer működését, gyulladáscsökkentő és hámosító hatása révén gyorsítja a sebgyógyulást és hatékony egyes bőrbetegségek ellen. Meghűléses megbetegedések kezelésére is alkalmas. Esszenciális zsírsavakat és E-vitamint tartalmaz, ezért jó hatással van a repedezett, száraz bőrre, de véd a káros UV-sugárzással szemben is.
Műtétek után, fertőző betegségek és legyengült szervezet esetén kitűnő immunerősítőként ajánlott a fogyasztása.
A homoktövisben nagy mennyiségben található C-vitamin, ezért télen nem nélkülözhetjük.

A homoktövis gazdag makro- és mikrotápanyagokban. A homoktövis tartlamaz B1-, B2-, C-, E- és K-vitamint, folsavat és béta-karotint (az A-vitamint elővitaminját). Találhatók benne karotenoidok, flavonoidok, fenolok, terpének és legalább 20 ásványi kofaktor.

A homotövis természetes forrása az 5-HT-nek (szerotoninnak), melynek ingerületátvivő anyagként az érzelmek szabályozásában van szerepe.

A homoktövis számtalan egészségvédő hatással rendelkezik, jótékonyan hat a szívre és az érrendszerre, immunerősítő, rákellenes, memóriajavító, gyulladásgátló és hozzájárul a bőr egészségéhez.

A homoktövist, mint a természet legkiegyensúlyozottabb gyümölcsét ismerik. A tibeti őslakosok évszázadokon át a Himalája szent gyümölcseként tisztelték hihetetlen tápláló tulajdonságai miatt. A gyümölcsöt ezüsttövisnek és csodabogyónak is nevezik.

A homoktövisbogyó több mint 190 biológiailag aktív összetevőt tartalmaz, tökéletes arányban található benne az omega zsírsavak teljes skálája. Hatékony gyulladáscsökkentő az omega-7 zsírsavnak köszönhetően, gazdag forrása az antioxidánsoknak, mint a karotenoidok (A-provitamin), a tokoferolok és tokotrienolok (E-vitamin), fitoszterolok, omega-3, -3 és -9 zsírsavaknak.

Az omega-7 zsírsavakkal együtt ezek az összetevők bizonyítottan jótékonyan hatnak a bélnyálkahártyára, számos előnyük van a keringési és az immunrendszer, valamint a bőr szempontjából is.

Állatkísérletek során megfigyelték, hogy a homoktövis képes megelőzni és helyreállítani a fekélyt az emésztőrendszerben, melyet gyakran a zaj, a sugárzás és a savas környezet okozta stressz vált ki a szervezetben. Ezek a látványos eredmények arra ösztönözték a kutatókat, hogy tovább vizsgálják hatásait az emberi szervezetre.

Egy 30 gyomorfekélyes betegen végzett tanulmány szerint a homoktövist táplálékkiegészítőként egy hónapon át alkalmazva 96,7%-os hatékonyságot és 76,6%-os gyógyulási rátát tapasztaltak. A nyálkahártya sérüléseit helyreállító hatását a szájban és a hüvelyben is ugyanennyire eredményesnek találták.

Betegség Táblázat
Kattintson ide, ha betegségek szerint csoportosítva szeretné átnézni a termékeket.
Termék Rendelés
Kattintson ide, ha döntött már a minőségi Táplálékkiegészítők mellett, és rendelne.

Vissza a Tetejére Megnézem az Árakat

Homoktövis lésűrítmény

Homoktövis Árak
Bio Homoktövis Bogyó Velő, 500 gramm 5.071 Ft
Bio Homoktövis Préslé Mézzel, 500 ml 3.071 Ft
Bio Homoktövis Héj-Mag Őrlemény, 200 g 3.071 Ft
Homoktövis Összehasonlítás

Vélemények a Homoktövisről
Ha ide kattint, vásárlói véleményeket olvashat az Homoktövis készítményekről.

Biomax Szállítási Idő

PayU Vásárlói tájékoztató

2009 - 2018 © Minden jog fenntartva » Az oldalon lévő szövegek, képek és más tartalmak másolása jogi következményekkel jár.